اشرافیگری، اعتماد به بیگانه و بیتوجهی به طبقات ضعیف، آفت انقلاب است
?رهبر انقلاب، صبح امروز: یکی از مهمترین آفتهای همهی انقلابها «ارتجاع» است. ارتجاع یعنی این حرکتی که انقلاب شروع کرده و ملت با سرعت داشتند در این مسیر حرکت میکردند، در یک جاهایی سست شود، بعد متوقف شود و بعد برگردد.
?همهی انقلابهای بزرگ تاریخ مثل انقلابهای فرانسه، روسیه، آمریکای لاتین و آفریقا در سالهای اول عمر خودشان به این بلیه دچار شدند. اینکه ۴۰سال بگذرد و شعارهای انقلاب دست نخورد، در هیچکدام از این انقلابها وجود نداشته. ما توانستیم این شعارها را حفظ کنیم، اما من وظیفه دارم خطر را به مردم عزیزمان بگویم.
?ما اگر به سمت اشرافیگری رفتیم، این ارتجاع است.
اگر به جای توجه به طبقهی ضعیف، دلسپردهی طبقات مرفه و زیادهخواه شدیم، این ارتجاع است.
اگر به جای تکیه به مردم، به خارجیها تکیه کردیم و امیدمان به بیگانه شد، این حرکت به سمت ارتجاع است.
?نخبگان و مدیران باید حواسشان باشد. مردم هم نگاه کنند و با حساسیت، رفتار ماها و مدیران را دنبال کنند.
وقتی ارتجاع اتفاق میافتد، همان آدمهای انقلابی سابق سر کارند اما خط و راه عوض شده. کأنه انقلاب شده بود برای اینکه آن قبلیها بروند و ما بیاییم سر کار.
♦️بعضی خیال میکنند انقلاب فقط در سال ۵۷ بود و تمام شد؛ این خطاست. انقلاب در سال ۵۷ شروع شد. آغاز تغییر و آغاز حرکت اصلاحی در جامعه در سال ۵۷ اتفاق افتاد. این حرکت باید عمیقتر، وسیعتر و خردمندانهتر ادامه پیدا کند نه اینکه متوقف شود.
?اینجور نباشد که اگر گفتیم فلانی انقلابی است، برداشت منفی شود که فلانی آدم غیرمتفکر و سربههوایی است؛ نخیر، اینجوری نیست.
نظام ادارهی کشور محترم است و باید قانون اساسی رعایت شود. انقلاب در این قالب ریخته شده است.
?اینکه ما خیال کنیم انقلاب بدون نظام معنی میدهد، خطای دیگری است. ازآنطرف برخی تصور میکنند باید به اسم انقلاب، به همهچیز و به همهی بخشهای نظام اسلامی، اعتراض و انتقاد کنند؛ نه، این نیست. ۹۶/۱۱/۲۹
[یکشنبه 1396-11-29] [ 03:07:00 ب.ظ ]