#چاى_به ☕️
‌‌
مواد لازم :
به : به تعداد دلخواه
آب جوش : برای دم کردن چای

طرز تهیه :
1- به رو خوب بشویید و با پوست رنده درشت بزنید. معمولا چون تو فصل پاییز، زمستون بخاری یا شوفاژ روشنه می تونید داخل سینی، روی بخاری یا شوفاژ بزارید تا خوب خشک بشه. اگه بخارى یا شوفاژ رو هنوز تو خونه راه ننداختید میتونید داخل مایکروویو گزینه یخ زدایى (defrost) بزارید و خیلى راحت خشک کنید. می تونید تو دمای محیط هم خشک کنید ولی ممکنه چند روز طول بکشه.
‌‌
2- بعد از خشک شدن داخل تابه بدون روغن یه مقدار تفت بدید تا تغییر رنگ بده و تیره تر بشه. فقط مراقب باشید به هایی که خرد تر هستن زود میسوزن و باید مدام هم بزنید. بعد از خنک شدن داخل شیشه یا حتی کیسه فریزر تو دمای محیط میتونید نگهداری کنید.
‌‌
3- برای دم کردن چاى به هم به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری پر، به خشک شده و یه مقدار زعفرون داخل قوری بریزید و آب جوش بهش اضافه کنید. و بین نیم تا یک ساعت روی بخار کتری یا سماور بزارید تا خوب رنگ پس بده و بوی به فضای خونه رو پر کنه.
پیشنهاد میکنم بیشتر از یک ساعت روی حرارت غیر مستقیم نذارید چون دیگه به مزه پخته شده و مزه مربای به رو میگیره.
‌ ‌

1513435104k_pic_62da6ed5-2929-4539-ac01-353c880dda1f.jpg

موضوعات: براي خدا  لینک ثابت



[یکشنبه 1396-09-26] [ 01:47:00 ب.ظ ]